Pionier in België

> CE-certificaat

Lemahieu Group werd als eerste in België geaudit en CE-gecertificeerd. In overeenstemming met de Verordening 305/2011/EU van het Europees Parlement en de Raad van 9 maart 2011 (de Bouwproductenverordening of CPR), is dit certificaat van toepassing op het bouwproduct:

Brandvertragend behandelde wand- en gevelbekleding van massief hout

Het certificaat bevestigt dat alle voorschriften betreffende de beoordeling en verificatie van de prestatiebestendigheid zoals beschreven in bijlage ZA van de norm EN 14915:2013 volgens het systeem 1 toegepast worden voor de prestaties beschreven in dit certificaat en dat de productiecontrole uitgevoerd door de fabrikant werd beoordeeld om de bestendigheid van prestaties van het bouwproduct te garanderen.

Het certificaat werd voor het eerst uitgereikt op 13/07/2020 en blijft geldig tot 12/07/2025 zolang de norm, het bouwproduct, het AVCP systeem of de vervaardigingsvoorwaarden in de productie-installatie niet op significante wijze veranderen, en het certificaat niet geschorst of ingetrokken wordt door WOOD.BE.

Contact

Wenst u graag meer informatie of advies inzake de brandreactieklasse, de Technical sales advisor van Lemahieu Fire Protection® beantwoordt met veel plezier uw vragen.