Uit respect voor het product. Uw garantie op succes.

Lemahieu en Lempan zijn al tientallen jaren gevestigde waarden in de hout –en platenimport en hebben in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd. “Service” en “Kwaliteit” zijn dan ook belangrijke woorden in het dagelijks bestuur. We wéten waar ons hout vandaan komt, inspecteren bij aankomst en controleren tijdens de verwerking en verpakking op defecten.

Een kwalitatief product start bij de basis

> Product

Net als u willen we vertrouwen hebben in de producten die we aankopen. Daarom gaat ons aankoopteam zorgvuldig te werk in de selectie van hout en platen en werken we met partners die onze visie en passie voor hout delen. Leveranciers die net zoals u trots zijn op hun product en die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Voor ons staat kwaliteitsvol hout gelijk aan legaal en duurzaam geoogst gekapt hout. We kijken zeer streng toe dat hout en platen die we wereldwijd aankopen, voldoen aan de EUTR-wetgeving.

Met respect behandeld

> Product

Natuurlijke, kwaliteitsvolle grondstoffen behandelen we met respect. Hout dat nog te vochtig is om te bewerken, wordt gedroogd in onze droogkamers tot het juiste vochtpercentage is bereikt.

De wijze waarop onze stockageplaatsen zijn gebouwd, creëert maximale ventilatie waardoor hout ook op een natuurlijke manier kan drogen.

Vlotte leveringen met onze eigen vrachtwagens

> Transport

Voor een snelle en efficiënte levering, werken we met zowel eigen chauffeurs als externe firma’s.

Onze 4 eigen trekkers en 22 aanhangwagens bedienen onze klanten in België en Nederland.

Onze vertegenwoordigers komen bij u langs

> Persoonlijk contact

Door de complexiteit van onze producten en het brede aanbod, geven zowel onze vertegenwoordiger als u, onze klanten, de voorkeur aan persoonlijk contact. Van advies tot dienst na verkoop staat uw vertegenwoordiger steeds voor u klaar.