Brandvertragende oplossingen voor gevel- en wandbekleding

Binnen de hedendaagse architectuur met respect voor de omgeving, kiezen we zeer vaak voor gevelbekleding in hout. Niet alleen dankzij de verschillende technieken om hout te verduurzamen maar ook door het enorme aanbod vindt iedereen een look die past bij de uitstraling van het gebouw.

Eén van de uitdagingen voor gevelbekleding in hout, is te voldoen aan de gevraagde brandreactieklasse.

Brandreactieklasse tot B-s1,d0
100% biologisch afbreekbaar
CE gecertificeerd EN14915:2013
Binnen- & buitentoepassing

Met Lemahieu Fire Protection® bieden we de mogelijkheid om houtproducten, in onze autoclaaf onder vacuüm druk, brandvertragend te behandelen met Burnblock®.

In tegenstelling tot vele andere producten op de markt bestaat de brandvertrager, Burnblock®, uit 100% natuurlijke ingrediënten en is het Cradle-to-Cradle GOLDᵀᴹ gecertificeerd.

*© copyright foto boven: Jan De Nul Group | Project pendelparking Aalst. Gevelbekleding in ThermoWood® grenen van LDCwood, brandvertragend behandeld door Lemahieu Fire Protection® with Burnblock® tot B-s2,d0 (met END-use test).

Wat zijn de eisen?

Lees meer

Brandreactieklasse D-s3,d1

Lees meer

Brandreactieklasse B-s3,d1 of C-s3,d1

Lees meer

Ons aanbod

Lees meer

De behandeling

Lees meer

Over Burnblock®

Lees meer

Duurzaamheid brandreactieklasse

Lees meer

CE-certificering

Lees meer

Praktische info

Lees meer

Contact

Wenst u graag meer informatie of advies inzake de brandreactieklasse, de Technical sales advisor van Lemahieu Fire Protection® beantwoordt met veel plezier uw vragen.