• Brandvertragende oplossingen voor gevelbekleding in ThermoWood®

  • ThermoWood®: duurzaam & ecologisch verantwoord

  • The perfect panel for the perfect sound

  • Ceder shingles in harmonie met de natuur

Onze klanten in actie met onze producten

Binnenkijken in de Gentse sporttempel

In het nieuwe sportcomplex aan de Noorderlaan in Gent, staat ‘beleving’ centraal. Niet alleen voor de duizenden Gentse sporters. Naast de velden is er plaats voor een restaurant ‘Serve’, een dakterras, verschillende tribunes en een  kinesitherapieruimte.

Lees meer

'Circustent' in hout

Een nieuwe permanente circustent in staal en hout zet Marchin definitief als circusdorp op de kaart. Voor deze unieke constructie voor Latitude 50 zijn de wanden en het dak bekleed met bruin geïmpregneerd grenen van Lemahieu Group. Om tegemoet te komen aan de vereiste brandvoorschriften, werd het hout voor het dak bovendien brandvertragend behandeld met Burnblock® tot de vereiste brandreactieklasse.

Lees meer

125m³ brandvertragend ThermoWood® grenen

Dankzij onze brandvertragende behandeling met Burnblock® en de uitvoering van een END-use test i.s.m. Besix, voldoet de specifieke gevelopstelling van de nieuwe pendelparking in Aalst aan brandreactieklasse B-s2,d0.

Lees meer

EcoBati kiest voor ThermoWood® ayous

Eco-Bati, de specialist van ecologische en duurzame bouwmaterialen in Doornik liet zijn showroom transformeren tot een heuse tempel.

Lees meer

Creatief met multiplex

"The perfect panel for the perfect sound".

Lees meer

Brandvertragende ceder shingles voor Upkot Ganda

De vraag naar brandvertragend hout blijft stijgen. Dankzij de uitstekende brandreactieklasse die Lemahieu Fire Protection® behaalt (tot B-s1d0), kan het behandelde hout niet alleen buiten, maar ook binnen toegepast worden.

Lees meer
Ontdek meer

Op zoek naar meer inspiratie of specifieke producten?