SHAPING THE FUTURE… WITH YOU

> Werken bij Lemahieu Group

We wensen het beste in onze medewerkers naar boven halen. Onze verhaal startte in 1932 en kent sindsdien een bloeiende evolutie die we hoofdzakelijk te danken hebben aan toegewijde medewerkers die zich dagelijks inzetten om de toekomst van hout en platen verder vorm te geven.

Onze passie voor hout werkt verbindend

We zijn trots op ons product en dat vertaalt zich in de kwaliteit die onze klanten van ons gewoon zijn. Willen we die kwaliteit blijven aanhouden, dan is het maar logisch dat we investeren in ons kostbaarste kapitaal, onze medewerkers. We ondersteunen hen in hun professionele ontwikkeling door het aanbieden van interne en externe opleidingen en overlegmomenten. Korte communicatielijnen weerspiegelen onze drive en can-do-mentaliteit.

Tussen pot en pint

Je goed voelen op de werkvloer. Belangrijk toch?
Wij zeggen volmondig ja. Daarom bokst ons team regelmatig toffe activiteiten in elkaar. In het verleden organiseerden we onder andere bowling-namiddagen, “ontmasker de Mol”, paintball, Nieuwjaar events en pizza-middagen.

Join the Lemahieu-team

Kriebelt het om deel uit te maken van ons fantastisch team van specialisten en vakmensen? Neem een kijkje op onze jobpagina of overtuig ons in een spontane sollicitatie.