Shaping the future of timber & panels

Kennis van hout én de ambacht liggen aan de basis van de LEMAHIEU-producten. Innovatie, kwaliteit en maatwerk staan centraal in ons machinepark en zorgen voor een immer vernieuwend assortiment.

Naast de gangbare plaatmaterialen, kunt u bij LEMPAN ook terecht voor speciale producten zoals garantieplaten of MDF TRICOYA EXTREME van MEDITE. Raadpleeg onze aparte LEMPAN-uitgave met een overzicht van ons plaatmateriaal.

LDCwood is de 50/50 joint venture tussen Lemahieu Group en Decolvenaere Houtimport. Sinds 2016 is LDCwood dé Belgische marktleider in de productie van ThermoWood®.

We wensen een trouwe partner te zijn voor de houthandel en de gespecialiseerde houtverwerkende industrie in binnen- en buitenland. Het is daarom onze missie om een uitstekend niveau van klantenservice- en tevredenheid na te streven door het leveren van kwaliteitsvol hout en plaatmateriaal en door het onderhouden en ontwikkelen van sterke relaties met onze stakeholders.

Onze divisies delen een hart voor hout

We geloven in de toekomst van hout en platen als duurzaam (bouw)materiaal en willen door middel van ecologisch verantwoorde oplossingen hun toepassingen verruimen.

Onze sterkte ligt in de samenwerking tussen de verschillende divisies en de gespecialiseerde vakkennis van onze medewerkers.

Ons engagement

Ontdek

Lemahieu Douglas

LEMAHIEU DOUGLAS is een topkeuze voor buitenverblijven, veranda’s, bijgebouwen, ... Voor u selecteren we de beste kwaliteit Europese Douglas.

Ontdek onze voorraad

Nieuw in ons gamma: I-Liggers

We breiden ons assortiment producten voor houtbouw verder uit met een voorraadassortiment I-liggers.

Meer info en voorraad

Project in de kijker

Binnenkijken in de Gentse sporttempel

In het nieuwe sportcomplex aan de Noorderlaan in Gent, staat ‘beleving’ centraal.

Lees verder

Uit het juiste hout gesneden

Onze breed vertakte kennis, innovatieve technieken en duurzame materialen staan samen garant voor ecologisch verantwoorde toepassingen voor binnen en buiten. Graag meer informatie over onze producten of al exact in gedachten wat u in onze capabele handen wilt leggen?