We geloven in de toekomst van hout en platen als duurzaam (bouw)materiaal en willen door middel van ecologisch verantwoorde oplossingen hun toepassingen verruimen.

Onze sterkte ligt in de samenwerking tussen de verschillende divisies en de gespecialiseerde vakkennis van onze medewerkers.

Onze divisies delen een hart voor hout:

We behandelen hout en platen tot de gewenste brandreactieklasse met de 100% natuurlijke brandvertrager, Burnblock®.

We verhogen de duurzaamheid van de diverse houtsoorten door drenking en impregnatie.

Zagen, schaven, korten, CNC-bewerken, ... De mogelijkheden van ons machinepark zijn onbeperkt, van standaard tot maatwerk bieden we een oplossing voor elke vraag.

Sinds 1932 importeren we een divers palet aan houtsoorten. We garanderen de oorsprong en kwaliteit aan de beste prijs.

We selecteren en importeren platen voor constructie, interieur, bekisting... Van de meest gangbare tot speciale formaten en types.

Als eerste Belgische producent van hoogwaardig thermisch gemodificeerd hout, ThermoWood®, bieden we onze klanten een duurzaam en onderhoudsarm alternatief voor terras of gevelbekleding in hout.

Nieuw in het gamma: LEMPAN PREMIUM HARDWOOD

> Nieuws

Speciaal voor de klanten van LEMPAN Panel Import werd een nieuw type multiplex ontwikkeld: LEMPAN PREMIUM HARDWOOD®, een multiplex plaat met een kern van hardhout die stabiliteit en duurzaamheid combineert met esthetiek en gebruiksgemak.

Lees meer

Ons engagement

1 / 4

Kwaliteit en advies op maat

Dankzij onze knowhow en productkennis garanderen we de hoogste kwaliteit en advies op maat. Met precisie en passie realiseren we maatwerkoplossingen voor de gespecialiseerde houthandel. Ons volledig machinepark staat ook ter beschikking voor de bewerking van uw eigen hout.

Ons team staat voor u klaar.