Lemahieu Academy

Onze vakkennis houden we niet voor onszelf.

We willen klanten, professionals uit de bouwsector, studenten … laten groeien door aan hen onze kennis over te dragen. Zowel trends in de sector, relevante wetgeving alsook praktijkcases gieten we in gepersonaliseerde workshops en presentaties op maat van de doelgroep.

Via stages, rondleidingen en presentaties willen we ook jongeren en studenten motiveren en ondersteunen in hun professionele ontwikkeling en de start van hun loopbaan.

Voor wie?

Houthandels

De kern van onze duurzame partnerships is de combinatie van onze even duurzame materialen en de kunde die we keer op keer aantonen bij elke samenwerking.

Scholen

Via stages, rondleidingen en presentaties willen we bij jongeren en studenten een zaadje planten dat kan uitgroeien tot een bloeiende carrière in de houtsector.

Professionals (architecten, studiebureaus...)

Professionals uit de bouwsector hebben ongetwijfeld al een geslepen kennis. In onze Academy verruimen we uw inzichten en verrassen we u met nieuwigheden.

Inhouse training

De breed vertakte kennis van onze Lemahieu, LDCwood en Lempan teams wordt intern gedeeld, met nieuwe collega’s, maar evengoed met bestaande collega’s om hun kennis bij te schaven.

Verwondering is het verlangen naar kennis.

Aanbod

Uw kennis bijschaven?

Check onze kalender en neem deel aan een van onze volgende opleidingen.

Wilt u alvast één van onze academies vastleggen of heeft u nog vragen?